MStar Evcil Hayvan Rehberi





Evcil Hayvan: Mstar'da evcil hayvan sahibi olabilmek için alış veriş merkezinden, ev seçeneğinin altında bulunan diğer seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. 2 renk seçeneği bulunan siyah ve beyaz labradorlardan istediğinizi 30 günlük ya da sınırsız olarak alabilirsiniz.


Evcil Hayvan Kullanımı: Mstar'da alt barda bulunan eşyam oradan diğer seçeneğine geldiğinizde evcil hayvanınızı görebilirsiniz.Üzerine çift tıkladığınızda sizden evcil hayvanınız için isim girmeniz istenecektir.Ayrıca yanda bulunan zar'a tıkladığınızda evcil hayvanınızın sevimlilik-saldırganlık-merak puanlarını rastgele bir şekilde değiştirebilirsiniz.

İsim belirledikten sonra gelen menüde evcil hayvanınızın özelliklerini görebilir ve dilerseniz evcil hayvanınızı dışarı çıkartabilirsiniz.

Evcil hayvanınız dışarı çıktığı andan itibaren fare'nin sol tuşu ile üzerine tıkladığınızda gelen menüden, onunla oynayabilir, otur komutu verebilir, okşayabilir, bilgilerini inceleyebilir ve tekrar klübesine geri çağırabilirsiniz.Okşayarak güzelliğini ve sadakat derecesini arttırabilir,oynarak saldırı ve sadakt derecesini yükseltebilirsiniz.Bilgilerini incelemeyeyi seçtiğinizde sadakat-saldırganlık-merak-güzellik  puanlarına ulaşabilirsiniz.


Penulis : Zeroth ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel MStar Evcil Hayvan Rehberi ini dipublish oleh Zeroth pada hari 21 Mayıs 2012 Pazartesi. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan MStar Evcil Hayvan Rehberi
 

0 yorum:

Yorum Gönder