Saçlar, Boyalar, Kanatlar ve Harika Bir Yama

Online arkadaşlık oyunu MStar'da bugün gelen yama ile saçlar, boyalar, party rock robot kaskı, kanatlar ve kıyafetleri sizleri bekliyor.

Yılbaşına yaklaşırken sürprizler MStar'da bitmek bilmiyor. Sanırım herkesi istediği beyaz boya ve farklı saç stillerinin gelmesi hoşunuza gitmiştir:) Bayanlara Çift Siyah Melek Kanadı, Çiftler içinde yine farklı kanatlar oyunda mevcut. Beyaz Boyanın hem tek olarak alabiliyor olması hem de benim yani DJ Scratch'in Seçimi paketini alarakta sahip olabilirsiniz. İçerisinde 7 günlük eşyaların bulunduğu seti alabilir ve bunun yanında Parlak Beyaz Saç Boyası sahibi olabilirsiniz.  Kıyafetlerden daha çok saç ve boyalar ön planda olacak gibi duruyor bu hafta:)

Açıkcası ben bile etrafta aynı saçları görmekten sıkılmıştım, artık saç stilleri daha fazla oldukça kendi tarzınızı yaratmak daha da kolay olacak. Daha bu başlangıç diyoruz 2013 MStar'ın yılı olacak diye her defasında söylüyorum. Daha güzel içerikler, daha farklı eşyalara hazır olun. 

Ayrıca bu hafta sonu MStar Dans Ligi dışında herkesin buraya dikkat:) herkesin gerçekten hoşuna gidecek ve MStar'da ilk defa gerçekleşecek bir etkinlik sizleri bekliyor olacak. Çok kısa bir süre içerisinde Facebook sayfasından tam olarak etkinliğin içeriğini ve ne olduğunu öğreneceksiniz. 






Penulis : Zeroth ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Saçlar, Boyalar, Kanatlar ve Harika Bir Yama ini dipublish oleh Zeroth pada hari 18 Aralık 2012 Salı. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Saçlar, Boyalar, Kanatlar ve Harika Bir Yama
 

0 yorum:

Yorum Gönder