GameX Fuarını Geride Bıraktık!

Eğlence ve etkinlikler ile dolu bir GameX fuarını daha geride bıraktık. GameX MStar için eğlence, dans, gangnam style ve turnuva dolu geçti :)



GameX'e gelen oyuncular "Kırmızı Melek Kanadı" yanı sıra turnuva ve dans yarışmalarına katılarak 50.000 JoyPara değerinden GameSultandan 50 G-Cash kazandılar. Diğer Joygame oyunlarının promo kodlarıda GameX fuarı boyunca dağıtıldı. MStar standından DJ'lerde ufak bir gangnam style dansı yaptılar, daha doğrusu yapmaya çalıştık :)  GameX fuarına gelen bütün oyunculara teşekkür ediyorum. MStar oyunundan gelen oyuncular ile tanışma ve konuşma fırsatımız oldu, gelen oyunculardan hatırladıklarımı yazıyorum ismini unuttuklarım varsa şimdiden özür diliyorum onlardan, Murata, Aytekn34, ÖfkeKraL, GULAY, Aida, JrTykhé, buLLsx7, Luna daha bir çok oyuncu fuarda vardı. Gelenlere ayrıca teşekkür ediyorum.

Ayrıca bugün MStar'a bir yama daha geldi ve oyuna 5 yeni şarkı;

MIKA - Celebrate
Justin Bieber - All Arounf The World
Sertab Erener - O Ye!
Özgün - İnsaf
Ajda Pekkan - Hadi Gel

Ve oyuna iskelet kostümü eklenmiş durumda.  Online dans oyunu arayanlar varsa hemen MStar kayıt olabilir ve birbirinden güzel şarkılar eşliğinde dans edip, arkadaş edinebilir ve harika kıyafetler ile kendi tarzını yaratabilirler.





Penulis : Zeroth ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel GameX Fuarını Geride Bıraktık! ini dipublish oleh Zeroth pada hari 9 Ekim 2012 Salı. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 1yorum: di postingan GameX Fuarını Geride Bıraktık!
 

1 yorum: