Titan Siege Online Steam Greenlight’ta





Consala Games’in 24 Haziran’da Açık Beta’ya girecek olan MMORPG oyunu Steam’de yer almak için oyunculardan destek bekliyor

Consala Games'in yayıncılığını üstlendiği free to play MMORPG oyunu Titan Siege Online, Steam’de yer almak için Greenlight’ta oyuncuların oylarını bekliyor.

Kapalı Beta sürecini geçtiğimiz günlerde sonlandıran ve oyunculardan aldığı geribildirimler doğrultusunda iyileştirme çalışmalarını sürdüren Titan Siege ekibi, 24 Haziran’da başlayacak Açık Beta öncesinde oyunu Steam’e ekleyerek daha geniş kitlelerin beğenisine sundu.

Kapalı Beta’da gelen oyuncu yorumları doğrultusunda geliştirme ekibi, oyunun Oto Avlanma ve PK sisteminde değişikliğe gitmiş. Geliştiriciler ayrıca, oyuncuların bu değişiklikleri deneyebilmesi için Açık Beta’ya giren oyunculara 10 adet PK koruma iksiri hediye edileceğini açıkladı. Hata giderme ve optimizasyon çalışmaları devam eden oyun, bu süreçte Steam Greenlight’ta oyunseverlerin desteğini bekliyor.

Titan Siege Online’a Steam Greenlight’ta oy vermek için http://bit.ly/titansiegeonline adresini ziyaret edin. Titan Siege Online hakkında en güncel haberleri almak için ise oyunun www.facebook.com/TitanSiegeOnline adresindeki Facebook sayfasını ve resmi internet sayfası www.titansiegeonline.com’u takip etmeyi unutmayın.

###

Titan Siege Online Hakkında
Titan Siege Online daha önce Rusya’da ve Avrupa’da başarı elde etmiş free to play bir MMORPG oyunudur. Titan Siege Online’ın yayıncısı olan Consala Games, oyunu Türkiye’deki oyunseverlerin beğenisine sunmak üzere gerekli çalışmaları gerçekleştirmiştir.
Devasa büyüklükteki açık dünyası, PvP savaşları, kale kuşatma, evcil hayvan alma, eşya üretme gibi mekaniklere sahip olan Titan Siege Online, tüm oyunseverlere eğlenceli vakit geçirebilecekleri bir sanal dünya sunmayı hedefliyor.

Resmi Web Sitesi:
http://www.titansiegeonline.com/
Facebook Sayfası:
www.facebook.com/TitanSiegeOnline



Penulis : Zeroth ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Titan Siege Online Steam Greenlight’ta ini dipublish oleh Zeroth pada hari 11 Haziran 2016 Cumartesi. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Titan Siege Online Steam Greenlight’ta
 

0 yorum:

Yorum Gönder