MStar Joygame


Kısa bir süre içerisinde Türkiye'ye gelecek olan MStar Joygame  ile ilgili sizlere biraz bilgi vermek istiyorum.

Unreal 3 motoru ile güçlendirilmiş bir oyunla karşı karşıyasınız.Yani grafiklerin ne kadar kaliteli olabileceğini siz düşünün artık :)  Joygame farkı ile her zaman olduğu gibi oyunu ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.

MStar ile yerli ve yabancı en popüler şarkılarla en muhteşem koreografiler parmaklarınızın ucunda olacak. Hayalinizdeki ev, kıyafetler ve rengarenk bir dünya da cabası...

Özelleştirilebilir karakterler seçenekleri ile istediğiniz ufak detayları bile değiştirebileceksiniz.Ten rengi,saç,göz rengi,t-shirt, ayakkabı iç çamasırı gibi aklınıza gelebilecek en gerçekçi detaylara kadar herşeyinizi kendiniz belirleyebilirsiniz.Son moda ürünler, dünya ünlü markalar daha nicesi.

Ev eşyaları ve evcil hayvanlar daha aklınıza gelebilecek bir çok şey var oyun içerisinde.Oyunda sıkı dostluklar kurabilir, kendi arkadaş çevrenizi oluşturabilir,onları evinizde misafir edebilirsiniz.Sohbet,muhabbet,eğlence,moda,kısacası size maksimum sosyal paylaşım sunan bir oyun olacak TRMstar.
MStar Joygame'de yerinizi ayırmadıysanız hemen kapalı betaya kayıt olun.


Penulis : Zeroth ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel MStar Joygame ini dipublish oleh Zeroth pada hari 15 Mayıs 2012 Salı. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan MStar Joygame
 

0 yorum:

Yorum Gönder