MStar Sıralama Rehberi


Ranking (Sıralama): Mstar'da oyun içerisinde sıralamanızı öğrenebilmek için Mantar Salonun'da bulunan üzerinde Ranking yazan eşyanın üzerine tıklamanız gerekmektedir.
Burada 2 ayrı seçenek karşınıza çıkmaktadır.Bireysel ve ya takım sıralaması. Siz bireysel sıralamayı seçtiğinizde burada da karşınıza 4 seçenek daha çıkacaktır.
 Toplam puan sıralaması: Sizin oyuna başladığınızdan bu yana topladığınız puanlara göre sıralanan genel bir sıralamadır.
Haftalık sıralama: Her haftanın en çok yükselenleri en fazla tecrübe puanı kazananları görebilirsiniz.
 Baloncuk savaşı haftalık sıralama: Baloncuk savaşında en fazla galip gelenleri görebileceğiniz sıralama.
Dans yarışması haftalık sıralama: En fazla dans kazanan oyuncuların haftalık olarak görebileceğiniz sıralama.
Sıralamam: Tıkladığınızda sadece sizin sıralamada kaçıncı sırada olduğunuzu ve rakibinizin kim olduğunu gösterir.Sizin önünüzdeki size en yakın kişiyi rakip olarak size gösterir.

Takım sıralaması: 4 ayrı sıralama seçeneği burada karşımıza çıkmaktadır.
 Savaş sıralaması: Takım savaşında kazanılan puanları standart olarak burada görebilirsiniz ve takımınızın kaçıncı sırada yer aldığını görebiliyosunuz.
Savaş sıralaması onur listesi: Bir önceki savaş sıralama sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.
Aylık artış: Burada takımınızın 1 ay içerisinde kazandığı toplam puanı ve sıralamadaki yerinizi görebilirsiniz.Toplam artış: Takımınızın tecrübe puanına bakılarak, takımınızın kurulduğu günden itibaren kazandığı puanlar dikkate alınarak yapılan sıralama.

Penulis : Zeroth ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel MStar Sıralama Rehberi ini dipublish oleh Zeroth pada hari 21 Mayıs 2012 Pazartesi. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan MStar Sıralama Rehberi
 

0 yorum:

Yorum Gönder