MStar Son Bahar'a Bomba Gibi Girdi!

Son Baharın 2. haftası yeni bir yama ve bomba gibi bir MStar.

Sürekli güncellenen Alışveriş Merkezi ve Şarkılar ile MStar yenileniyor ve sizlere çok daha iyi kıyafetler, içerik ve şarkılar sunuyor.

Yaz aylarını artık geride bıraktık, havalar biraz daha serinledi ve okullarda açılmak üzere. MStar'da yazın keyfini doyasıya çıkardık. Mayolar, bikiniler şnorkeller ve bir sürü eşya ile dansı ateşledik diyebiliriz.  Yazı geride bıraktığımıza göre artık Son Bahar'a alışmakta fayda var. Ve ilk belirtiler sanırım Alışveriş Merkezine gelen bereler ile belli etmiştir kendini. Son bahar ne tür eşyaların ve kıyafetlerin geleceğini az çok tahmin ediyorsunuzdur. Şarkılarda sürpriz her zaman olduğu gibi.



Yeni yama da neler geldiğine bir bakarsak eğer içlerinde en dikkat çekici olanları kahverengi labrador köpek ve evler için gelen yeni duvar kağıtları. Açıkcası benim favorim evler için "Tuğla Görünümlü Duvar Kağıdı" gerçekten çok farklı gösteriyor evi. Son yama ile ilgili hemen videomuzuda sizler ile paylaşalım.

Daha bir çok güzel içerik ile karşınızda olacağız. MStar'ı takip etmeye devam edin.

Haydi durmayın online dans oyunu denemediyseniz mstar kayıt ol.

Penulis : Zeroth ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel MStar Son Bahar'a Bomba Gibi Girdi! ini dipublish oleh Zeroth pada hari 11 Eylül 2012 Salı. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan MStar Son Bahar'a Bomba Gibi Girdi!
 

0 yorum:

Yorum Gönder