MStar Dans Ligi

Online arkadaşlık oyunu MStar'da harika bir turnuva başladı!  MStar Dans Ligi 44 Takım ile başladı ve geriye 20 takım kaldı.

Ön elemelerin gerçekleştiği ve kuraların çekildiği MStar Dans Liginde Gruplara kalan 20 takım belli oldu ve gruplardaki yerlerini aldılar.

Canlı yayında çekilen kuraları kaçırdıysanız eğer üzülmeyin:) tekrarını buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

1. takım 200.000 MNakit
2. takım 100.000 MNakit
3. takım 50.000   MNakit  sahibi olacak.


Gruplarda gerçekleşecek mücadelelerde ev sahibi ve deplasman takımları olarak 2 aşamalı gerçekleştiriliyor. Yukarıda göreceğiniz görselde Ev Sahibi ve Konuk olarak takımlar belirtilmiştir. Ev sahibi ekip Klasik Mod ve ya Hepsini Ez modu olarak oynayacağı dans modunu belirliyebiliyor. 5 Takımın olduğu gruplarda her takım birbiri ile 2 defa maç yapıyor. Puanlı sistemin olduğu gruplarda, kazanan ekip 3 puan, kaybeden ekip 1 puan, maça gelmeyen takım ise o puan alıyor. Grup maçları sonucunda her gruptan en fazla puanı toplayan 2 takım çeyrek finale yükselecek. tek maç eleme usulü olacak çeyrek final ve yarı final maçları sonucunuda final'e çıkan 2 takım 3 farklı modda yarışacak ve 1. belli olacak. Final maçları, Klasik Takım, Hepsini Ez ve Yıldız Takım Modunda yapılacak.

Bütün ekiplere başarılar diliyorum iyi olan kazansın :)  mstar üye ol



Penulis : Zeroth ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel MStar Dans Ligi ini dipublish oleh Zeroth pada hari 28 Aralık 2012 Cuma. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan MStar Dans Ligi
 

0 yorum:

Yorum Gönder