MStar'a Yılbaşı Erken Geldi

Online arkadaşlık oyunu ve online dans oyunu MStar'da yılbaşı için hazır! Zaten oyun giriş yapan oyuncular salonlardaki ağaçlardan anlayacaklardır :)

Oyuna yeni gelen eklenilen dans pisti yine yılbaşı ağacı, kardan adamlar ve noel babanın geyikleri ile süslü.  Asıl değişiklik yılbaşına özel indirimli paketlerin sizleri bekliyor olması. MStar'da ihtiyacınız olan eşyaları daha ucuza ve paket halinde alabileceksiniz. Peki fiyatlar nasıl hemen bir görsel ile açıklıyoruz :)







Hiphop bandana, süper insan şapkası, bere ve siyah noel baba kostümü alışveriş merkezinde sizleri bekliyor. Ayrıca bundan önceki yazılarımda sadece erkekler için gelen eşyaları yazdığımın farkına yeni vardığımı belirtmek isterim :) Bayanlar için gelen eşyaları DJ Katniss yazıyordur zaten diye düşünmek içimi rahatlattı :)

Yeni gelen eşyaları yine görselleri ile aşşağıda bulabilirsiniz. Yılbaşına özel kendinize yeni bir tarz yaratıp dikkatleri üzerinize çekmek yine sizin elinizde. mstar download







Penulis : Zeroth ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel MStar'a Yılbaşı Erken Geldi ini dipublish oleh Zeroth pada hari 5 Aralık 2012 Çarşamba. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan MStar'a Yılbaşı Erken Geldi
 

0 yorum:

Yorum Gönder