Arkadaşlık Oyunu Yeni Yama

Salı günleri gelen yeni yama ile online dans oyunu ve sosyal arkadaşlık oyunu MStar'da neler geldi onlara göz atacağız.

Yelek, penye, hırka, ceket, bere, şapka, yeşil noel baba ve noel anne kostümleri, ev için mermer masa oyuna dahil oldu. Eşyaların ekran görüntülerin aşşağıdan bakabilirsiniz.

Peki MStar'da bizleri ileride neler bekliyor? Yeni yama ile gelen eşyaların görsellerine baktığınızda aslında neler geldiğini anlatmaya pek gerek yok. Asıl olan MStar'da neler değişecek neler gelecek, ne gibi yenilikler bekliyor oyuncuları. Tabi ki hepsi şimdilik sürpriz :)

Fakat oyun yapısını etkileyecek çok farklı 3-4 sistemin geleceğini sizlere söyleyebilirim. 2013 MStar'ın yılı olacak. Şimdiye kadar gelen yamalardan çok daha farklı yamalar 2013'te sizleri bekliyor. Bu zamana kadar MStar'da yama denildiğinde aklınıza ilk gelen şey yeni eşya ve ya yeni şarkıdır. Fakat sürprizler ile dolu heyecan verici yeni özellikler ve sistemler sizler ile olacak.

Lafı çok fazla uzatmak istemiyorum hedef belli 2013 :)











Penulis : Zeroth ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Arkadaşlık Oyunu Yeni Yama ini dipublish oleh Zeroth pada hari 28 Kasım 2012 Çarşamba. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Arkadaşlık Oyunu Yeni Yama
 

0 yorum:

Yorum Gönder