Gangnam Style Dansı Sizlerle

Online arkadaşlık ve dans oyunu MStar'da beklenen dans gangnam style dün sizlerin beğenisine sunuldu.

Noel Baba Kostümü ve Polis Kostümü yine oyuna Alışveriş Merkezine eklenilen eşyalar arasında yer aldı. Polis kostümü giyen oyuncuların Sosyal Kulüpte cezalar kestiğe şahit oldum:) Koşanları durdurup ehliyet ruhsat soranlar, kimlik isteyenler ağır cezai işlemler uyguladılar :)

Beklenen gangnam style dansının oyuna gelmesi biraz daha hareket kattı oyuna diyebiliriz. Fakat herkes sanırım aynı anda şarkının geleceğinide düşünerek biraz üzülmüşte görünüyor. Fakat şarkıyıda oyuna dahil edebilmek için elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi isteriz. Kolay bir süreç değil zor olacak ama sizler için şarkıyıda oyuna dahil etmek istediğimizi ve bunun için uğraştığımızı unutmayın lütfen.

Yenilikler, değişim MStar'da asla bitmeyecek. Çok farklı biraz MStar ilerleyen aylarda sizleri bekliyor olacak. Herkesin çok hoşuna gidecek yepyeni özellikler ve eşyalar sizleri bekliyor.

mstar üye ol



Penulis : Zeroth ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Gangnam Style Dansı Sizlerle ini dipublish oleh Zeroth pada hari 21 Kasım 2012 Çarşamba. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Gangnam Style Dansı Sizlerle
 

0 yorum:

Yorum Gönder