Aşıklar'a Özel İNDİRİM!


      MStar'da Aşk Başkadır!

Kasım ayında çiftlere özel bir çok etkinlik dans oyunu MStar'da sizleri bekliyor. Bugün gelen yama ile beraber çift dükkanında %25'e varan indirim ile çiftler daha ucuza etkileşim, yüzük ve eşya alabilecekler.

Bu yamada diğer yamalardan farklı olarak arkadaşlık ve dans oyunu MStar'da şarkı yok. Aşıkların ayı Kasım ayına özel bütün konseptini çiftler için ayırdı. Bu ay eş olmayan kalmayacak. Ayrıca eş olup ilişki seviyelerini yükselten çiftlerde harika hediyelerin sahibi olacalar. Tabi ayrılmadıkları sürece :)

Kasım Ayında eşler için sizleri neler bekliyor;

MStar'da Aşıklar Kazanıyor!
http://www.joygame.com/forum/Thread.aspx?t=215813

Kasımda Aşk Başkadır Video Etkinliği
http://www.joygame.com/forum/Thread.aspx?t=215716

 MStar'da Aşk Yaması!
http://www.joygame.com/forum/Thread.aspx?t=215716



Etkinlikler, kampanyalar ve yeni güncellemeler bunlarla sınırlı değil tabi ki. Çok hoşunuza gidecek yeni etkileşimler hatta bayılacağınız dans figürleri demem daha doğru olur Kasım ayı içerisinde gelecek. Az çok tahmin ediyorsunuzdur bayılacağınız dansın hangisi olduğunu :)

mstar kayıt ol




Penulis : Zeroth ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Aşıklar'a Özel İNDİRİM! ini dipublish oleh Zeroth pada hari 6 Kasım 2012 Salı. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Aşıklar'a Özel İNDİRİM!
 

0 yorum:

Yorum Gönder