Monsters Vs. MadBabies

MStar'ın en iyi Erkek oyuncuları, en iyi Kız oyuncuları ile karşı karşıya geliyor!
Monsters takımının başında yakından tanıdığınız ben varım :) MadBabies takımının başında DJ Katniss var. Klasik Takım modu ve Hepsini Ez modlarında karşı karşıya geleceğiz. 15 + 3 oyuncudan oluşacak takımlarda en iyi oyuncuları seçmek ve bir araya getirmek tabi ki biz DJ'lere düşüyor. 

Şuanda 15+2 ile takımımı hemen hemen kurmuş bulunuyorum. Hazırlanıyoruz MadBabies'i yenmek için ve yeneceğimizi düşünüyorum. Takım gerçekten çok kaliteli isimlerden oluşuyor. 

Takımda kimler var peki? Hepinizin yakından tanıdığı isimler aslında.

Shinokii - KRIGONA - Rainart - LUJEYN - Brice - Salih87 - TheWorld - Mcrea - Çınar - MyBlack - EwK - ExTAcym - tremes - Neo - Ares - Xeina - KRoNiK


3 Klasik ve 2 Hepsini Ez için oluşturacağımız 3'lü takımlar ile yine MadBabies'in çıkartacağı kadro ile karşılaşacağız.  Monsters olarak galibiyete inanıyoruz :)

Cumartesi (24.11.2012) saat 19:00'da MStar Tv'de canlı olarak karşılaşma başlayacak. Bu heyecan dolu mücadeleyi kaçırmayın, bir ilke tanıklık edeceksiniz. MStar'ın en büyük takım savaşı bu hafta sonu sizlerle. 


Penulis : Zeroth ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Monsters Vs. MadBabies ini dipublish oleh Zeroth pada hari 21 Kasım 2012 Çarşamba. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 1yorum: di postingan Monsters Vs. MadBabies
 

1 yorum:

  1. 4-1 Kazandık Başta Scratch Olmak Üzere Tüm Ekibi Kutlarım (:

    TheWorld

    YanıtlaSil